freetje Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 Hoi hoi, Zou het veel verschil uitmaken als ik de ethyl maltol zou vervangen door brown sugar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Smoke Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 3 minutes ago, freetje said: Hoi hoi, Zou het veel verschil uitmaken als ik de ethyl maltol zou vervangen door brown sugar? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
timmermc Posted November 11, 2017 Share Posted November 11, 2017 (edited) je moet al voorzichtig zijn met die ethyl maltol, meer dan twee druppels per tien ml gebruik ik niet, of het smaakt niet lekker meer. Wat mix je dan? Edited November 11, 2017 by timmermc Link to comment Share on other sites More sharing options...
freetje Posted November 26, 2017 Author Share Posted November 26, 2017 On 11-11-2017 at 18:44, timmermc said: je moet al voorzichtig zijn met die ethyl maltol, meer dan twee druppels per tien ml gebruik ik niet, of het smaakt niet lekker meer. Wat mix je dan? Oeps sorry voor de late reactie. Ik ben vooral bezig met tabaksmaken. Heb zo'n 30 aroma's die ik nu ga mixen. Hou niet van fruitsmaken eerder tabak en bakery 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now