Jump to content
Raycoupe

Wat heb jij vandaag gemixt?

Recommended Posts

1 hour ago, monotom said:

Nr 2, 3 en 4 kun je prima shake & vapen.

2, ja die is idd redelijk hetzelfde gebleven na een weekje staan.

3, vast maar na een weekje is 'ie echt veul beter geworden.

4, wellicht. Als jij het zegt. Maar ik laat 'm nog even staan, want voorlopig kan 'ie wat mij betreft niet tippen aan Ella's DP. Wat niet zo rauchy is als het klinkt, want DP staat in deze voor Donut Panic. Maar allez, een dirty mind is a joy forever.

 

Die Nicollet is wel aardig inderdaad, heb 'm ooit eens mogen proeven van @Marina. Heb 'm toen dismissed, want te veel missende ingrediënten om 'm zelf te maken. Inmiddels kom ik er nog maar twee te kort zie ik nu en als ik jouw hazelnoot sub gebruik nog maar eentje. Wellicht ga ik 'm dan binnenkort nog eens maken. Voorlopig vind ik Lars z'n creatie errug lekker, heb er inmiddels nog een paar variantjes op gemaakt, eentje met 1% Kentucky Bourbon (TFA) + 0.5% Brown Sugar (FW) en eentje met 0.5% Coconut (FA). Staan tevens in de steepbox.

 

Geinig dat je Ghost Reserve noemt, die heb ik gisteren gemixt toevallig. Wel met Caramel (FA) ipv Caramel Candy (FW) en Vanilla Whipped Cream (CAP) ipv Whipped Cream (TPA) en ik heb de Vanilla Swirl achterwege gelaten, want Vanilla Whipped Cream. Vond 'm als S&V niet zo bijzonder, dus hup in de steepbox. Kijken wat 'ie over een week te weeg brengt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zojuist gemaakt:

100ml CdD 16, 200ml CdD 30, 200ml CdD 247 en 200ml Ry4 double... Kan ik weer ff vooruit! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vanavond weer lekker bezig geweest, 400ml Red Astaire, 2,5 liter base, 200 ml horny Flava POB, en nog 150 ml dawn gemaakt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb vandaag mengsels gemaakt van titadamp, churro's en toffe peer. Ze ruiken al ontzettend lekker. Normaal gesproken gebruik aroma's van mijn shop of Pack a l'o, omdat deze zo snel klaar zijn

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12-5-2019 at 00:04, Matung said:

(...)

 

Die Nicollet is wel aardig inderdaad, heb 'm ooit eens mogen proeven van @Marina. Heb 'm toen dismissed, want te veel missende ingrediënten om 'm zelf te maken. Inmiddels kom ik er nog maar twee te kort zie ik nu en als ik jouw hazelnoot sub gebruik nog maar eentje. Wellicht ga ik 'm dan binnenkort nog eens maken. Voorlopig vind ik Lars z'n creatie errug lekker, heb er inmiddels nog een paar variantjes op gemaakt, eentje met 1% Kentucky Bourbon (TFA) + 0.5% Brown Sugar (FW) en eentje met 0.5% Coconut (FA). Staan tevens in de steepbox.

(...)

Geinig dat je Ghost Reserve noemt, die heb ik gisteren gemixt toevallig. Wel met Caramel (FA) ipv Caramel Candy (FW) en Vanilla Whipped Cream (CAP) ipv Whipped Cream (TPA) en ik heb de Vanilla Swirl achterwege gelaten, want Vanilla Whipped Cream. Vond 'm als S&V niet zo bijzonder, dus hup in de steepbox. Kijken wat 'ie over een week te weeg brengt.


Gast ik ken je niet maar ik voel je helemaal. Dat klinkt misschien een beetje gay maar fuck it. 

 

"ik heb de Vanilla Swirl achterwege gelaten, want Vanilla Whipped Cream." -> moet je eens tegen je schoonmoeder zeggen zo out of the blue 😅. Makes perfect sense though. Ghost reserve heeft cream overlap/redundancy.

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, monotom said:

moet je eens tegen je schoonmoeder zeggen

Ja daaag, dan wilt ze gelijk blijven slapen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vandaag mijn grootste misser ever gemixt. Vijgen yoghurt. Op zich moet dat wel lukken, maar ik had er pistache bij gedaan. En dat is echt een heel vieze combinatie heb ik net geleerd. Kijken hoe dat spul zich ontwikkeld, paar maanden wegzetten maar, gelukkig was het maar 30ml

Share this post


Link to post
Share on other sites

ik ben aan de lijn want wegens halfslachtig drugsgebruik ben ik 112 KG aangekomen. Nu mag ik dus geen taart meer eten maar een mens moet toch taart hebben van de dokter. Dus heb ik not charles manson's BD cake weer eens gemixt. Afgezien van de FA Meringue zijn het aroma's uit mid 2017 die ik daarvoor gebruikte.

 

Smaakt precies zoals het moet smaken.

 

Aroma's in bruin glas, afsluitdop met soft inlay = na twee jaar geen merkbaar smaakverlies. Haile Selassie-aai.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gisteren gemixed mijn eigen Cocobar http://tjek.nu/r/t7JD. Een mix van Cocoa, Butterscotch, Hazelnut, Caramel, Vanilla custard en Sweetener.

Een nachtje laten roeren op mijn Magneet roerder met verwarmings matje. Vanochtend geproefd en weer net zo lekker als de eerste 30 ml.

Heerlijk bij de koffie en als tussendoor vape.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In het kader van de 321 mixes op All the Flavors ook eentje gemaakt net. Gister de INW Cheesecake binnen gekregen en alvast solo getest en ik moet zeggen dat dit een toppertje is op cheesecake gebied! Het volgende mixje staat nu te steepen en ruikt (niet verbazingwekkend) echt heerlijk. Nog uurtje geduld hebben voor de eerste test.

 

Ik zal nog meer 321 receptjes posten, het is een leuk idee vind ik. Misschien willen jullie meedoen?

 

INW Yes we cheesecake 3%

INW Shisha Strawberry 2%

INW Biscuit 1%

Share this post


Link to post
Share on other sites

Watermellon / rockmellon van pack o la 

Desserted van crafted. 

 

Beide 50/50 op 3 mg 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Was zoekende naar een whiskey recept (had ik nog niet geprobeerd), en heb vandaag een redelijke aangepaste Castle Old Reserve gemixt.

(gelijk maar Marc's Old Reserve genoemd..)

 

4% French vanilla V2 (CAP) - meer verfijnde creme vanille smaak en niet te custard achtig. wil zeker geen bailey idee,

3% Coconut (CAP) - past beter bij de whiskey (steep tijd) dan coconut extra, 

3% Hazelnut (FW) - zie je niet vaak in de meeste COR recepten, maar geeft volgens mij iets meer/lekkerder noten smaak dan almond,

2% Madagascar Bourbon Vanilla (TFA), 

2% Kentucky Bourbon (TFA) - de geur alleen al van dit aroma (echte whiskey geur),

2% Cinnamon Danish swirl V2 (CAP) - zit volgens mij in origineel maar zie je niet in de verschillende online recepten, 

0,8% Sweetener (TFA),

0.75% Brown sugar DX (TFA) - extra toevoeging voor iets meer donkere zoetheid.., 

0.5% Red oak (TFA) - tja whiskey moet in een eiken houten vat rijpen.., 

 

Ik ben benieuwd over een maand 😁

Edited by MarcoPolo

Share this post


Link to post
Share on other sites

VTA Yoghurt drink op 6%

Weer eens wat anders naast alle mierzoete liquids. Een friszure yoghurt met een citroenige  nasmaak. Geschikt om solo te dampen, maar ik ga er nog wat cream,  blood Orange en grapefruit bij gooien. Lekker zomersapje

Share this post


Link to post
Share on other sites

Even snel 100 ml gold ducat in elkaar geflanst. 

Nu eens op 4%,want ik vind 'm op de aanbevolen 2% lekker, maar een beetje flauw. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...