Jump to content

Recommended Posts

25/9/16 15% micro en veel geschud gedurende 2 dagen

dit aroma mengt moeilijk, ik zie het gans de tijd geschit in flesje zitten, aroma zweeft er tussen als een soort olie en drijft soms naar boven als je te weinig schud.
27/9/16 straf van smaak en beetje chemisch. Te veel aroma of nog steepen of nog luchten? Proeft naar gele snoepbanaantjes van vroeger maar zonder zuur er rond.
18/10/16 Op hoger wattage en
Meer lucht zuigen is die zacht.(duidelijk te straf gemixt dus) Einde van tank lager wattage en minder lucht krijgt die weer dat chemische zoals je bij de kokosnoot extra krijgt.. laatste trekjes weer ongelooflijk chemisch. Mengt niet goed? Online meestal als additief gebruikt.. even laten staan en later wat terugmengen.
7/11/15 naar 7,5% aangelengd en geproefd op 8/11: veeeel beter nu. blijft natuurlijk wel beetje chemisch proeven. qua smaak lijkt het een beetje op puree van superrijpe bananen. wel lekker. heb ook de indruk dat dit aroma de dampproductie verbetert?

Link to post
Share on other sites

De mijne is nu twee weken oud en ik had hem op 10procent gemengd en uiteraard eerst 24 uur in de yoghurt maker gezet.

Toch wel een beetje een chemische smaak.

Gemengd met vanilla custard is hij goed te doen,of met wafel .

Puur toch niet wat ik zocht .

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

ondertussen gebruik ik deze al enige tijd en moet zeggen dat ik hem op 2 a 3% als een echt goed bananen aromaatje beschouw. vrij dominant dus oppassen waarmee je mengt.

vanilla bean ice cream en koeksmaakjes passen wonderwel of 1% bij de banana cream van tpa om net dat ietsje meer banaan te hebben.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...