Jump to content

Recommended Posts

1/9/16 mixed en 10 uur YM
2/9/16 cremerig, volle mond, zacht van smaak, zacht voor de keel. Lichte nasmaak van melk. 10% is goed. Geen stand alone maar om scherpere smaken af te vlakken en iets cremerigs te geven. heeft ook iets caramels zijdeachtig.

 

nu enkele weken verder merk ik dat dit bijna overal begin bij te kappen. zo gaat het bij mijn papaya, bij mijn custard en bij mijn cappucino van tpa..

bij fruitsmaken doe ik ongeveer 2% bij (zit meestal op 20/80 pg/vg dus opgelet he ) en bij de anderen 2,5 tot 3%

kan zijn dat ik voor de fruitsmaken nog een andere soort ga zoeken om cremerig te maken..

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...