Jump to content

Recommended Posts

waar vind ik info over hero members, newbies ed?

Je bedoelt: wat is een newbie, wat is een hero?

Die status zegt alleen iets over het aantal berichten dat je hebt geplaatst. Tot 50 berichten (ofzo) ben je een newbie, daarna word je member. Bij 500 word je full member, dan komt senior member, en dan hero member.

Link to comment
Share on other sites

had al langer door, dat karin een van de slimste van  ons is (vroeger op tv al). zij snapte mn onduidelijke vraag! Op mijn foto, zie je een vlonder in de vorm van een diamant, die aan staalkabels aan het dak hangt, geen poten, geen schroeven in de muur. 't hangt voor een grote schoorsteen, t dak zit op 6 mtr. Voor de kachel is het warmer en gezelliger, en boven kun je lekker zitten, swinters nog warmer. ik ben timmerman en heb dit gemaakt/bedacht voor mn beste en oudste vriend, die sinds 5 jaar in Zuid-Frankrijk woont.

Link to comment
Share on other sites

psycorps ha boxtel ligt in de buurt van den bosch he. ik heb 20 jaar in het stedelijk museum van DB getimmerd en gedaan. zit nu in de wao, maar timmer indien mogelijk nog aan de weg dus.... groet kees :duimen

Link to comment
Share on other sites

hoi kritische massa, welkom in de groep.. wil je erover praten? km is ook keesmees, what's ina name?

Nou het zit zo, het begon allemaal op een koude dag in februari 1976 in Mainz-Mombach, de wind sloeg tegen de ruiten en de sneeuw viel. Het was al vroeg donker, maar dat is normaal in die tijd van het jaar. Mijn moeder was best wel opgezwollen toen maar dat kwam door mij, dat komt omdat ze toen nog zwanger was van mij. Wanneer zoogdieren zwanger zijn dan is dat nu eenmaal het geval, dat komt omdat zoogdieren het embryo in hun buikholte dragen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld vogels die een ei leggen waarin het embryo tot ontwikkeling komt. Wat mij overigens op het volgende grappige feit brengt, wist je dat een onbevrucht kippen ei eigenlijk 1 cel is, 1 gigantische cel. Die kun je overigens heerlijk klaarmaken, persoonlijk vind ik ze gekookt erg lekker, zo dat je nog net van dat soppige eigeel hebt maar dat het wit geheel gestold is. Het beste doe je dit door het ei te koken in water. Wat overigens wel afhangt van de luchtdruk natuurlijk, hoe lager de luchtdruk namelijk hoe sneller het water zal koken, maar wel bij een lagere temperatuur waardoor het langer duurt voor je je ei op de juiste hardheid hebt, hou hier rekening mee als je de Himalaya beklimt. Overigens, die Himalaya groeit nog steeds, dat komt omdat de aardschol waar India op ligt nog steeds tegen het Euraziatische continent botst. De erosie en de aanwas zijn echter wel redelijk in evenwicht dus de grootste groei is er wel uit, maar toch een puntje om rekening mee te houden, over puntjes gesproken, meestal plaatst men deze achter een zin, maar je kan er ook drie gerbuiken, dat is ook een leesteken, men noemt dit een beletselteken, het maant je tot nadenken ... maar ik raad aan dat met mate te doen want voor je het weet dwaal je af naar het ineenvallen avn superzware sterren wat meestal gepaard gaat met een nova, behalve als de ster heel zwaar is dan volgt er geen nova maar een unnova, de ster verdwijnt gewoon ineens, dit volgt alleen uit berekeningen, het is nog nooit waargenomen, maar men is er nu wel naar opzoek. Dus om een lang verhaal kort te houden, ja er zit me wel het 1 en ander dwars

Link to comment
Share on other sites

hoi kritische massa, welkom in de groep.. wil je erover praten? km is ook keesmees, what's ina name?

Nou het zit zo, het begon allemaal op een koude dag in februari 1976 in Mainz-Mombach, de wind sloeg tegen de ruiten en de sneeuw viel. Het was al vroeg donker, maar dat is normaal in die tijd van het jaar. Mijn moeder was best wel opgezwollen toen maar dat kwam door mij, dat komt omdat ze toen nog zwanger was van mij. Wanneer zoogdieren zwanger zijn dan is dat nu eenmaal het geval, dat komt omdat zoogdieren het embryo in hun buikholte dragen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld vogels die een ei leggen waarin het embryo tot ontwikkeling komt. Wat mij overigens op het volgende grappige feit brengt, wist je dat een onbevrucht kippen ei eigenlijk 1 cel is, 1 gigantische cel. Die kun je overigens heerlijk klaarmaken, persoonlijk vind ik ze gekookt erg lekker, zo dat je nog net van dat soppige eigeel hebt maar dat het wit geheel gestold is. Het beste doe je dit door het ei te koken in water. Wat overigens wel afhangt van de luchtdruk natuurlijk, hoe lager de luchtdruk namelijk hoe sneller het water zal koken, maar wel bij een lagere temperatuur waardoor het langer duurt voor je je ei op de juiste hardheid hebt, hou hier rekening mee als je de Himalaya beklimt. Overigens, die Himalaya groeit nog steeds, dat komt omdat de aardschol waar India op ligt nog steeds tegen het Euraziatische continent botst. De erosie en de aanwas zijn echter wel redelijk in evenwicht dus de grootste groei is er wel uit, maar toch een puntje om rekening mee te houden, over puntjes gesproken, meestal plaatst men deze achter een zin, maar je kan er ook drie gerbuiken, dat is ook een leesteken, men noemt dit een beletselteken, het maant je tot nadenken ... maar ik raad aan dat met mate te doen want voor je het weet dwaal je af naar het ineenvallen avn superzware sterren wat meestal gepaard gaat met een nova, behalve als de ster heel zwaar is dan volgt er geen nova maar een unnova, de ster verdwijnt gewoon ineens, dit volgt alleen uit berekeningen, het is nog nooit waargenomen, maar men is er nu wel naar opzoek. Dus om een lang verhaal kort te houden, ja er zit me wel het 1 en ander dwars

Whaha wat vind ik dit heerlijke humor!

Je bent in elk geval je/een ei kwijt nu.  :duim

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...