Jump to content

niet meer op google chrome


Recommended Posts

als ik via chrome probeer op het forum te komen zie ik :

Welcome to nginx!

If you see this page, the nginx web server is successfully installed and working. Further configuration is required.

For online documentation and support please refer to nginx.org.

Commercial support is available at nginx.com.

Thank you for using nginx.

via ie lukt het wel

hoe kan dat?

Link to comment
Share on other sites

Had ik vanmorgen ook in IE bij gebruik van mijn koppeling in favorieten. Daarna via google was het wel mogelijk om op mhet forum te komen. Vervolgens een nieuwe koppeling in favorieten gezet en die werkt wel. Opvallend ook dat voor die koppeling nu ook een ander icoontje staat dan voorheen.

Link to comment
Share on other sites

Ik word niet doorgelinkt hoor zit ook via dampforum.nl.

Maar het vreemde is nu ben ik al mijn avatars van iedereen kwijt. :gek

Me too, geen avatars meer, tenzij iedereen nu een klein rood kruis gebruikt.

Geen rood kruis hier maar een heel klein venstertje van een plaatje wat niet wil openen. :weetnie

Link to comment
Share on other sites

Als er ineens dit soort dingen gebeuren, dan zit er dus iets of iemand te roeren in bepaalde instellingen, het hacken is tegenwoordig kennelijk weer erg in trek , dus dat bedoel ik met er zit meer achter, het hoeft niet zo t zijn, maar ik ben er wel voorzichtig mee

Verstuurd vanaf mijn Nexus 7 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...