Jump to content

Arnoud

Nieuw Forumlid
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Arnoud

  • Rank
    Newbie
  1. Tja.... rare overheid. Van de grote van tanks was mij wel bekend, maar ik wist niet dat dat ook ging over onderdelen van een tank.
  2. Zoals het onderwerp doet vermoeden. Weet iemand waar in Nederland de RBA deck van de Uwell Crown te koop is? of het buitenland zonder verzendkosten? In België vind ik hem wel, maar wordt 9 euro verzendkosten gerekend. En dat op zo'n laag bedrag vind ik stom. Alvast bedankt, Arnoud
  3. Dank jullie wel voor jullie reacties. Vanaf vanmiddag doet hij het gewoon prima. Zal dus echt iets te maken hebben met een slechte verbinding met de coil oid. Mbt zelf coils maken, dat was ook mijn plan. Ik had de CLR besteld echter hebben ze mij de verkeerde (normale CL) coils gestuurd. :( Ik damp nu al een paar maand met de subtank mini en maak hierin ook zelf de coils, maar heb ook de standaard coils uitelkaar gehaald en opnieuw in elkaar gezet. Het zelf coils maken is geen probleem en sub ohm ook niet. Ik ga dus zeker ook de coils maken voor de Ego one, maar ben niet weg van deze tank. I
  4. Ja. het was met een op kamer temperatuur coil. Ik begin zelf nu te denken dat de coils niet stabiel zijn of dat de verbinding niet stabiel is. Heb er wat aan gedraaid en gedaan en nu werkt het prima. Het gaat om de bijgeleverde coils. Wellicht dat de kwalitiet van die minder zijn? We gaan gewoon nog even door met "prutsen" ps temperatuur coëfficiënt ect??? geen idee wat er mee wordt bedoeld. Gaande weg zal ik een hoop bijleren.
  5. Dat heb ik gisteravond gedaan en ja ik lock de weerstand. Zojuist heb ik het overnieuw gedaan. Als nieuw aangemeld en de weerstand op slot gezet. De weerstand stond op 0.44. Toen deed alles het goed. Even laten staan en weer ging het mis. Bijna geen damp. De weerstand geeft nu 0.40 aan. Hier zal het vast aan liggen, maar wat kan ik eraan doen?
  6. Er zit nu een titanium coil in. Hij deed het zelfde met de NI coil.
  7. Sinds 2 dagen heb ik de evic vt 60w met de ego one mega tank. Ik heb problemen met de TC. Het lukt mij niet om de TC goed te laten werken. Wanneer ik de coil als nieuw aanmeld doet hij het goed. Wanneer ik even niet damp en een tijdje later weer begin krijg ik een protection melding (en geen damp). Ook wanneer ik de temperatuur hoger zet krijg ik direct die melding. Ontzettend irritant. Na veel zoeken en lezen kom ik er nog niet uit wat het probleem is. Of ik die iets niet goed of het apparaat is niet goed. Natuurlijk hoop ik op het eerste. Op de wattage mode doet de evic het gewoon goed.
  8. Dankjewel. Dit is precies wat ik zocht. Heb nog niet alles gelezen, maar zie al wel dat het een lastig onderwerp is, met veel meningen en gedachten. Ik ga weer ff verder lezen. PS. Moet ik nu dit onderwerp afsluiten op 1 of andere manier?
  9. Dank voor je reactie. Dat had ik ook begrepen. Maar wat ik ook hoorde is dat dat voornamelijk opgaat bij TI. Maar dat TI kan gaan oxideren en dat daar het gevaar in zou zitten. Bij NI zou het weer anders zijn. NI is van zichzelf een zacht materiaal? en ook zonder verhitting zou dit stoffen kunnen afgeven? PS ik heb weinig verstand verder van dit soort zaken en drop hier gewoon wat ik een keer heb gehoord/ gezien.
  10. Wellicht is dit onderwerp al eens eerder besproken (maar heb het niet gevonden). Maar wat is er bij jullie bekend over het gebruik van TI coils en NI coils. Op youtube heb ik een filmpje gezien over de schadelijkheid van NI coils. Dat de NI coils door in contact te staan met de liquid giftige stoffen kan gaan afgeven. Ook zag ik over TI coils dat door verhitting van TI er giftige stoffen kunnen vrijkomen. Weet iemand hoe dit zit? groet, Arnoud
×
×
  • Create New...